Голове в Стокхолм

Динко Гоцев с прогнози за финалите в сряда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 08:05 ч., 24 Май 2017
0
1717

Динко Гоцев с две предложения за финалите у нас и в Лига Европа.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Ботев - Лудогорец 1 с хендикап +1,5 за 2,10

Ставката е Ботев да не загуби с 2 или повече гола в редовното време. Фактор ще е публиката - далеч по-многобройна за пловдивчани, както и големият залог - все пак това е финал за Купата на България и Ботев ще е мотивиран двойно.

Лудогорец търпеливо ще чака момента си, защото знае, че е по-класен. Изобщо не е сигурно, че Разград ще спечели в редовното време, а и коефициент 6 за реми е доста изкушаващ.

Лудогорец е играл два финала в турнира - спечели с 2:1 срещу Локомотив (Пд) и 1:0 срещу същия Ботев. Трудни, напрегнати и равностойни сблъсъци.

Аякс - Манчестър Юнайтед над 2,5 гола за 2,10

Да търсиш "овър" на финал в Европа, а и при отбор на Моуриньо... Но все пак - изглежда невъзможно Юнайтед да не вкара, а и за Аякс важи същото, просто отборът е офанзивен, агресивен и стига до много положения.

Нищо чудно да има и ранно попадение в мача, като Специалния често търси този подход срещу по-неопитни съперници, с което да "извади жилото" им.

Не се изненадвайте, ако напук на прогнозите стане зрелище в Стокхолм, защото Аякс - ако не сте гледали този отбор през сезона - ще ви изненада с младежкия си ентусиазъм и смелост. А при качествените играчи, които има Юнайтед, е ясно, че головете могат да дойдат отвсякъде и в този тим.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията