Десет смахнати трансферни слуха за старт на лятото

Обзалагаме се, че поне две от тези сделки ще станат, а другите ще напълнят страниците на вестниците

Sportinglife
Sportinglife 18:15 ч., 05 Юни 2017
0
5821

Нека трансферното лято започне сега.

Няколко сделки вече се случиха, чака се финализирането на преминаването на Пиер Емерик Обамеянг в Пари Сен Жермен за колосална сума, а в Англия Манчестър Сити си осигури играчи за стотина милиона часове, след като сезонът завърши.

Но има слухове, неофициални информации и новинки, които са на път да се превърнат в големи хитове на трансферния пазар, ако се случат. А и букмейкърите вече се ослушват за тях.

Ето първите 10, които впечатлиха Sportinglife.bg още в първите дни на юни. Изглеждат странни, но се обзалагаме, че поне две от тях ще станат факт. Останалите ще пълнят страниците на вестниците.

Франческо Тоти в Пескара (1:33) или Олимпик Марсилия (1:51)

На 40 години Тоти изигра последния си мач за любимия Рома и получи договор за 6 години като директор по футбол в клуба. Но май не е готов да спре. Говори се за година зад Океана в МЛС, но в Пескара, изпаднал в Серия В, треньор е неговият приятел Зденек Земан, от когото научи много. Точно той го посъветва да остане по-близо до дома.

Марсилия се появи като неочакван вариант, но ако избере него, Тоти може да остава твърде често резерва в сериозната конкуренция на френския футбол - а дали това е, което иска за финал?

Алваро Мората в Барселона (1:101)

Първият път, когато това се чу, бе в седмицата преди финала в Шампионската лига. Считаше се, че Мората се е договорил с Милан, но той ясно каза: "Италия? Не!".

Говори се за Челси, но агентът му намекна, че и това не е точно желанието на Алваро.

Реал Мадрид е склонен да продава, но... не и на Барселона. Въпросът е дали наистина някой в каталунския клуб има интерес към нападателя на Кралете, или просто говорим за един слух, който прави добри заглавия.

Според букмейкърите фаворит за Мората е Манчестър Юнайтед, който се раздели с надеждата да вземе Гризман от Атлетико.

Юлиан Вайгл в Байерн (1:33)

О, не - не отново! Байерн прибира като по навик водещ играч на Борусия Дортмунд всяка година, а Вайгл за последните два сезона се превърна точно в такъв. Фактът, че е роден на 50-ина километра от Мюнхен в Бавария, подхранва такава идея.

А това, че бе капитан на Мюнхен 1860 - местния съперник на Байерн, ги отхвърля. Но при Дортмунд и взаимоотношенията с мюнхенския колос нищо не се знае. Питайте Гьотце, Левандовски, Хумелс...

Върджил ван Дайк в Реал Мадрид (1:51)

Три клуба - Челси, Ливърпул и Манчестър Сити, наддават за високо оценявания защитник на Саутхемптън.

Но в последните дни стана ясно, че Реал се разделя с Пепе и ще търси още един вариант за центъра на отбраната, където има Рамос и Варан. И се заговори за поне 5 имена...

Ван Дайк едва ли е някакъв приоритет, а и кой знае колко истина има в този слух... Да не говорим, че цената му ще е над 50 милиона евро. Далеч по-вероятно е да остане в Англия.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията