Десет смахнати трансферни слуха за старт на лятото

Обзалагаме се, че поне две от тези сделки ще станат, а другите ще напълнят страниците на вестниците

Sportinglife
Sportinglife 18:15 ч., 05 Юни 2017
0
6055

Еден Азар в Реал Мадрид (залозите вече не се приемат)

Белгиецът счупи глезена си на тренировка на белгийския национален отбор и няма да играе до септември. Но в дните преди нещастието, набра сила слух за негов трансфер в Реал. И Еден с усмивка коментира, че това е единственият клуб, интерес откъдето би го заинтересувал.

Човекът с основен принос за две титли на Челси в последните 3 сезона, остава и през този - трансфер няма да стане това лято. Но не се изненадвайте, ако догодина пак четете за такава възможност.

Уейн Руни в Селтик (1:33) или Евертън (1:40)

Очевидно капитанът се сбогува с Юнайтед в последните си мачове. Нивото на Руни също е спаднало доста и включванията му този сезон бяха често незабележими или... очевидно не добри.

Евертън е родният му клуб, като това бе считано за фактор №1, но се оказва, че възможност да играе в Селтик и Шампионската лига е изкушаващ. Влизаме в година на световно първенство, а Руни изгуби мястото си в националния. Единственият шанс е да е близо до Гарет Саутгейт, пред очите му и в големи мачове.

Каспер Шмайхел в Реал Мадрид (1:28) или Манчестър Юнайтед (1:40)

Датският вратар на Лестър е готов да си тръгне, както и повечето звезди на "лисиците". Мисията им там е завършена. Реал се оглежда за вратар и се цели в Давид де Хеа, но при яростната съпротива от Юнайтед, може да се търсят планове В и С.

Шмайхел би бил солидна и евтина опция - при не повече от 15 милиона лири цена. Ако Де Хеа тръгне за Мадрид, страж ще търси и Юнайтед, а това може да ни заведе в приказната ситуация Каспер да наследи на вратата на "червените дяволи" славния си баща Петер.

Питър Крауч в Мансфийлд (1:33)

Може да се случи, колкото и невероятно да звучи един нападател от Висшата лига (вкарал 7 гола този сезон) да иде в четвърта дивизия.

Краучи е на 36 години и бъдещето му в Стоук изглежда несигурно. Мансфийлд е на 3-4 километра от мястото, където семейството му живее, в предградията на Нотингам. А мениджър там е шотландецът Стийв Евънс, с когото се познават от години, той опита да го вземе преди два сезона в Лийдс, но неуспешно.

Икер Касияс в Ливърпул (1:28) или Уулвърхемптън (1:25)

Според мадридския в. "Ас" сделката е с Ливърпул, но в клуба от Мърсисайд явно никой не знае. Вратарят на Порто и легенда на европейския футбол вече е на 36 години, но изглежда още търси предизвикателства.

А как се стигна до слуха за Уулвс? Просто е - там мениджър от седмица е Нуно Еспирито Санто, който му бе наставник в Порто и се познават отлично. Бивш вратар, колоритен тип, а и с парите на китайската корпорация "Фосун" зад гърла, той ще опита да вкара още този сезон "Вълците" във Висшата лига. Опитен лидер като Икер би бил идеална основа.

Джон Тери в Арсенал (1:20)

И това прочетохме тези дни в лондонски издания, като - естествено - е по-скоро луксозен слух, който да продаде някой брой в повече. Но има и някаква логика Тери да потърси оставане в Лондон, близо до дома.

Единственото, което не вдъхва никакво доверие около такъв вариант е, че Джон едва ли би играл за друг английски тим, особено пък лондонски съперник, на края на кариерата си. Не и след емоционалната връзка, която е изградил с Челси и феновете там.

По-скоро очаквайте да го видите със слънчеви очила, бермуди и тен в Маями на Малдини и Бекъм, който стартира от есента.

Тоти също е спряган за там, между другото...

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията