Доверете се на Екзитър

Любомир Изов стреля в любимата си мишена - английските долни дивизии

Любомир Изов
Любомир Изов 14:45 ч., 15 Сеп 2017
0
1728

Любомир Изов с предложения от кръга в Англия.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

ПРОГНОЗАТА НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Екзитър – Крю Ал 1 за 2.00

Екзитър продължава със страхотното си начало в Лига 2. Тимът е лидер в подреждането, а у дома дотук е перфектен – 3 победи от също толкова срещи, в които дори успя да запази суха мрежа. Миналия сезон на този стадион Екзитър удари настоящия си съперник с 4:0, а юношата на Уест Бромич Рубен Рийд е гаранция за голове, при това много. Нищо добро не очаква железничарите при тази тяхна визита.

ВТОРИ ШАНС ОТ ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Кроули – Нотс Каунти 2 за 2.30

Стартът на Хари Кюъл като бос на Кроули не е лесен и червените дяволи имат едва 2 успеха в първите си 7 мача. В 29% от тях тимът не се разписа, а огневата мощ в атака е една от най-слабите в лигата. Нотс Каунти е един от отборите в най-добра моментна форма. Свраките спечелиха 16 точки от най-скорошните си 6 двубоя, а в последните три запазиха и суха мрежа.

БОНУС ПРОГНОЗИ НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Ипсуич – Болтън 1 за 2.00

Болтън сериозно трябва да се притеснява за оцеляването си в Чемпиъншип. Тротърс редува слабо след слабо представяне и има 2 точки в актива си от началото на сезона. Единствената добра новина за Уондърърс е, че след 630 дни чакане трансферното ембарго отпадна. Но това няма да помогне в предстоящия сблъсък на „Портман Роуд“. Трактористите изпаднаха в лека криза след 4-те си последователни успеха в началото на сезона, но сега имат чудесна възможност да се върнат на победния път. Ипсуич спечели последните си 4 домакинства на Болтън, при това на нула. 

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията