Мейуедър - Пакиао: Повече "бонанза", по-малко бокс

Двамата са си нужни един на друг

Sportinglife
Sportinglife 13:35 ч., 06 Май 2015
0
1092
GETTY IMAGES

Флойд Мейуедър и Мани Пакиао отново могат да се срещнат на ринга следващата година.

За това загатна промоутърът Боб Аръм, а американецът е дал принципното си съгласие.

Преговорите за боя на 2-ри май бяха много изтощителни между двата лагера, а лъскавото шоу не оправда очакванията що се касаеше до качеството на бокса, който видяха милионите зрители по света.

Филипинецът е с контузия в рамото и след операцията ще отсъства около година.

"Екипът, който ще осъществи хирургическата интервенци, начело с докро Елатрейк, е великолепен и нямам съмнения, че всичко ще е наред. Защо да не видим повторение на мача, когато Мани се възстанови напълно", попита Аръм.

"Двамата се нуждаят един от друг. Ако не е Мани, срещу кого Флойд би направил такава финансова бонанза? Или пък ако не е Мейуедър, срещу кого да се бие Пакиао, за да се очакват отново подобни печалби?", попита Аръм.

Около 4 млн. абонати в Съединените щати се възползваха от услугата pay-per-view, за да гледат на живо боя. Те платиха рекордните 95 долара.

"Никога не сме виждали нещо подобно, не и такива числа", заяви Аръм.

От лагера на Пакиао потвърдиха в понеделник, че той има увреден мускул в рамото, а филипинецът може да бъде наказан, че е укрил контузията си преди мача, която се смята, че се е появила преди три или четири седмици, когато той се готвеше за боя с Флойд.

В специалния въпросник преди мача той отрича да има проблеми в тази област на тялото си.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията