Чочев на „Сан Сиро”

Българският национал вероятно ще е резерва срещу Милан

Sportinglife
Sportinglife 11:30 ч., 18 Сеп 2015
0
489
Getty Images

Ивайло Чочев отново ще стъпи на митичния стадион „Сан Сиро”. Но шведският национал Рубин Куайсон е големият фаворит за титулярно място в състава на Палерлмо при гостуването срещу Милан вместо нашия играч.

Миналия сезон „росонерите” бяха повалени в техния дом, а сега отново Палермо е с по-добро класиране. Тимът неочаквано загуби първи точки с 2:2 срещу Карпи миналия кръг. Докато Милан има само една победа – у дома срещу Емполи.

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Интер – Милан 1 и под 2,5 (1:0)

Фиорентина – Дженоа 1 (1:0)

Фросиноне – Рома 2 и под 2,5 (0:2)

Ювентус – Киево под 2,5 (1:1)

Верона – Торино над 2,5 (2:2)

Емполи – Наполи Х (2:2)

Сампдория – Болоня 1 и под 2,5 (2:0)

Сасуоло – Аталанта Х и над 2,5 (2:2)

Лацио – Удинезе под 2,5 (2:0)

Палермо спечели трите си последни гостувания в Серия А, след като водеше и на полувремето, и в крайния резултат. Милан пък не е дал точка на никого в три поредни мача на „Сан Сиро”, в тях вкарва най-малко по два пъти.

В миналия кръг „росонерите” загубиха на славната арена, но бяха гости на градския съперник „Интер” – 0:1. Треньорът Синиша Михайлович бе доволен от играта и едва ли ще промени състава.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 21,45 ч по Ринг

Удинезе – Емполи

Удинезе загуби последните си четири домакинства в Серия А. Но срещу Емполи има три последователни победи във всички турнири. Емполи загуби последните си три гостувания в първенството.

Само в едно от последните седем отборът не е допуснал два или повече гола. Единствените точки на Удинезе през този сезон са от победата с 1:0 над Ювентус като гост на старта. Емполи пък взе първа точка с реми срещу Наполи.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 19 ч

Киево – Интер

Интер има само две загуби от Киево в последните 22 мача във всички турнири. „Нерадзурите” спечелиха четири поред в Серия А – от последния кръг миналия сезон и всички мачове в този.

Киево пък не е допуснал загуба на свой терен от 9 срещи. В миналия кръг „летящите магарета” изпуснаха да победят Ювентус като гост, допуснаха изравняване от дузпа в края за 1:1. Интер е единственият отбор с пълен актив точки.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 13,30 ч по Ринг

Аталанта – Верона

Гостът не е печелил в последните 5 мача в Серия А. Аталанта спря победната Серия на Сасуоло миналия кръг с 2:2 като гост. От началото на сезона Верона направи две ремита на свой терен и падна навън.

И двата отбора започнаха лошо и се нуждаят от победа за „влизане в релси”.

Прогноза -1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Болоня – Фросиноне

Очакваме трети пореден мач на Александър Тонев от Фросиноне в италианското първенство в битката на новаците. Болоня е в серия от пет поредни двубоя в Серия А.

В дебютния си сезон Фросиноне загуби първите си три срещи, като допуска най-малко по два гола. Съперниците излизат за първи точки. Все пак опитът на Болоня в елитния футбол вероятно ще се окаже решаващ.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Дженоа – Ювентус

Истинско чудо е, че Юве има едва една точка от три кръга. Победата с 2:1 над Манчестър Сити в Шампионската лига би трябвало да вдигне дамочувствието на шампиона. Дженоа спечели последните си шет домакинства в Серия А. А Ювентус има само една загуба от послединте 12 двубоя с този съперник. Шампионите са с най-лошия старт в първенството от 1912 година.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Би Ти Ви Екшън

Рома – Сасуоло

„Вълците” имат само три загуби от последните 38 домакинства в Серия А. Но Сасуоло се гордее с три поредни победи в първенството. В поледните три двубоя между двата съперника Рома задължително вкарва поне 2 гола. Сасуоло печели като гост три пъти поред все с един гол разлика. В Шампионската лига Рома стигна до преситжно 1:1 с Барселона. Единствените загубени точки на Сасуоло през кампанията са в миналия кръг и 2:2 с Аталанта.

Прогноза -1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Ринг

Торино – Сампдория

Торино спечели последните си три домакинства. Сампдория пък вкарва два или повече гола в последните си 4 двубоя в Серия А. Тимът от Генуа е непобеден в пет срещи от първенството. В миналия кръг равенството с Верона попречи на Торино да има пълен актив точки. От началото на сезона Сампдория игра с два от новаците.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Карпи – Фиорентина

Фиорентина спечели седем от последните си осем мача в Серия А. Но в последните седем гостувания задължително получава два или повече гола. Дебютантът Карпи получи два или повече във всеки от трите си мача в елита. Отборът взе първа точка с 2:2 срещу Палермо.В четвъртък Фиорентина падна с 1:2 у дома от Базел в Лига Европа.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в неделя от 19 ч

Наполи – Лацио

Наполи няма победа от три кръга при новия треньор Маурицио Сари, но в Лига Европа разгроми Брюж с 5:0. Също в евротурнира Лацио допусна гол в последната минута за 1:1 като гост на Днипро. Именно тежкият път до Украйна на съперника може да помогне на Наполи. Феновете в Неапол вече започват да негодуват срещу Сари и всеки нов провал може да има определящо значение за бъдещето му.

Прогноза -1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 21,45 ч по Би Ти Ви Екшън

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията