Ноле иска купата на мускетарите, Рекордьорите искат печалби

6 предложение за понеделник

Sportinglife
Sportinglife 07:00 ч., 22 Май 2016
0
2222
GETTY IMAGES

След загубен финал, Джокович озверява. Но това няма да е достатъчно, за да сбъдне мечтата си и най-накрая да триумфира на Ролан Гарос. Ще му трябват още стабилност и късмет.

Крайният успех на Ноле в Париж обаче си остава най-очакваното събитие в света на тениса и букмейкърите без замисляне силно фаворизират Джокера.

До купата на мускетарите има цели седем дуела и никой не е застрахован от заплахата да пусне кръв, но въпреки това срещу събитието "краен победител Джокович" намираме не особено апетитното 1.80.

До развръзката има цели две седмици и е по-добре да подходим по на дребно в търсене на печалби от двубоите във френската столица.

Дъждът обърка сериозно плановете на организаторите и едва 10 мача приключиха в първия ден на надпреварата. В понеделник обаче ни очаква море от мачове, в което ще се гмурнем и ще се надяваме да няма подводни течения. Твърдата колонка, която ще ви предложим е от програмата при жените. Коефициентите не са високи, но пък вероятността за успех е голяма.

1. Миряна Лучич-Барони - Даниела Хантухова 1

Две от ветеранките ще се срещнат в първия кръг. Дългокраката красавица Хантухова продължава да ни е все така симпатични, но шансовете й не са големи. Даниела проби до основната схема от квалификациите, а Лучич-Барони дойде в Париж след страхотна седмица в Страсбург, където игра финал. Хърватката е в отлична форма и едва ли ще има проблеми. Коефициентът се движи в рамките на 1.30-1.35.

2. Сара Ерани - Цветана Пиронкова 1

Не е патриотично, но няма как. Сера Ерани ще победи Цветана, която освен че е по средата на кошмарен сезон, не е прочута с изявите си на клей. Двете никога не са се срещали на червено, а в досегашните им три сблъсъка италианката води с 2-1 победи. По-рано през годината играха в Доха и Ерани победи с 2-1 сета. И сега Цвети може да вземе сет, но едва ли нещо повече. Коефицинт в рамките на 1.36-1.40 си заслужава.

3. Карла Суарес Наваро - Катерина Синякова 1

Точно 90 позиции разделят двете в ранглистата. Синякова е в отлична серия на клей, но идва време за край на поредицата й от 8 поредни победи. А и знаменитата испанска школа не може да си позволи да загуби втората си ракета още в първия кръг на Ролан Гарос. Коефициент 1.22-1.25.

Време за мъже. И нов опит Григор да докаже, че е мъж.

Българинът е фаворит в двубоя с Троицки, но няма да е лесно. Тук ви предлагаме да пробвате над 38.5 гейма.

Който и да спечели, няма да е лесно. Линията дори не изключва успех при три сета (три тайбрека), но вероятно ще бъде покрита без проблеми, ако се играят 4 части. Двамата вече се срещнаха на два пъти през годината във формат 2 от 3, като и двата им двубоя бяха трисетови. На 1.83-1.90 си заслужава да се пробва.

Мартин Клижан се завръща на корта след дълго отсъствие заради контузия и нито един мач на клей. Съперник му е японецът Таро Даниел. Клижан е по-добрият и опитен тенисист, но с оглед на проблемите, които имаше, вероятно няма да успее да се пребори с азиатеца. 1.40 е коефициентът.

Кайл Едмънд - Николоз Басилашвили. Мач подобен на Григор и Троицки. Британецът е фаворизиран от букитата, но грузинецът е много корав. И двамата са в отлична форма, а двубоят им се очаква да е завързана афера. Минимум 4 сета се подават на хоризонта и линията за над 37.5 гейма на 1.80-1.85 си е value.

Рекордьорите ви желаят късмет и хубаво време в Париж!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията