Той е рапър, сватбата му е хит в Youtube, а на терена спря Челси

Лерой Фер е като попзвезда за феновете на Суонси, а в музиката си партнира с бивш играч на Лудогорец

Sportinglife
Sportinglife 14:00 ч., 12 Сеп 2016
0
766

В неделя Гари Кейхил се яви пред камерите след мача Суонси - Челси (2:2) във вид, в който никога не го бяхме виждали. Бранителят бе бесен - меко казано.

"Нарушението срещу мен се видя, дори ако си седнал на Луната", възмущаваше се Кейхил. При втория гол на Суонси холандецът Лерой Фер го застигна и събори, преди да му отнеме топката сам срещу вратаря Тибо Куртоа и да вкара.

Нарушение имаше и неспособността на съдията да го види струваше вероятно на Челси две точки.

А този Фер се превръща в хитовия играч на сезона за Суонси, и не само. Това бе неговото трето попадение в пет мача, като заби още за 1:0 като гост на Бърнли, 1:2 от Лестър навън.

През лятото уелският клуб плати за него някакви си 4,5 милиона лири на Куинс Парк Рейнджърс, а се оказва, че е напипал златна жилка.

Още с появата си в хотела на отбора в Щатите, където Суонси бе на предсезонно турне, Фер спечели останалите. Традицията новите играчи да изпълняват песен, която да е като "церемония за добре дошъл", се спази и този път, като холандецът изпя "Контрола" на Дрейк, и то - както казват съиграчите му, поне за 8 от 10.

И това не е изненада.

Преди две години Лерой се ожени за Ксения седмици, след като стигна с Холандия до трето място на Мондиал 2014. А танцът им на сватбата стана такъв хит в Youtube, че днес различните видеа от него имат общо поне милион гледания.

"Да, стана доста популярен този танц - смее се този колоритен тип, на когото музиката е в кръвта. - Играем срещу някой отбор с Куинс Парк и при мен идва футболист от съперника. "Страшен танц, братко", казва ми, а аз се сепвам от концентрацията в мача.

Невероятно!".

Сам Амеоби и Беник Афобе са двама от споменатите, които са гледали с възхищение видеото.

А на него синхронът на господин и госпожа Фер на дансинга е толкова идеален, че се чудиш колко ли пъти е репетирано това изпълнение.

"Не сме тренирали специално, имаме около 20 минути заедно в танци, тази песен ни е любима и сме я танцували 2 пъти преди сватбата. Питах я - ще го направим ли? И го направихме..."

Парчето е "Loyal" на Крис Браун.

Това не е нова кариера за футболиста, защото музиката му е в кръвта. Когато играе във Фейенорд записва велик хит с Върнън Анита, който е в Аякс. Не всички фенове са доволни, че играчи от двата кръвни съперника пеят заедно, но парчето става култово.

Включват се и други популярни с едновременната си любов към футбола и рап музиката фигури - Райън Бабел и Митчел Бургзорг, който поигра и в Лудогорец.

"Той е страшен рапър - казва Фер за последния. - С него стана много добро парче."

Тогава Лерой и компанията му с размъкнати дрехи, обърнати шапки и гледащи лошо футболисти-рапъри влизат в заглавията на вестниците. Но далеч по-стряскащи са те, когато 26-годишният Фер става собственик на... кон.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията