Албания ще отмъкне победата

Динко Гоцев с няколко предложения

Динко Гоцев
Динко Гоцев 09:25 ч., 11 Ное 2016
0
328
GETTY IMAGES

Динко Гоцев с три предложения за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Топ прогноза
Албания - Израел 1 и под 2,5 гола за 4,00

Има голямо напрежение около мача, като заради мерки за сигурност той бе изместен от Шкодра в Елбасан. Домакините са свръхмотивиран и много добре организиран отбор, който ще печели точките си основно на свой терен. Израелците са силни, направиха добър мач срещу Италия въпреки загубата, после победиха в Скопие.

При този коефициент си струва да се опита знак 1, а е напълно вероятна и опция "под 2,5 гола". Резултат 1:0 трудно може да се пренебрегне, но е възможно гостите да избегнат загубата.

Втора прогноза
Питърбро - Болтън над 2,5 гола за 1,80

Два отбора в добра форма - вторият гостува на осмия в Лига 1. Домакините редовно правят голови трилъри на свой терен, като ако не забавляват феновете с някое 2:2, падат с 0:1. Има риск да се случи - Болтън обича да бие на нула навън. Но в този мач залагаме на голове в двете врати и победител, тоест - над 2,5 попадения. Внимание за Зак Клъф, нападателя на гостите, избран за играч на месеца в дивизията, а вероятно е и най-добрият футболист в нея.

За смелите
ЮАР - Сенегал 2 за 3,00 (с опция равенство няма залог - 2,00)
Румъния - Полша 2 за 2,60 (равенство няма залог за 1,72).

И в двата мача предвиждам гостите да са близо или да вземат победата. На тези коефициенти си струва да се опита, а опцията равен няма залог дава и подсигуряване. Поляците са с огромни амбиции, а румънците - определено среден по класа отбор. Само домакинството е силен техен аргумент.

Сенегал има добро поколение, водено от светкавицата на Ливърпул Садио Мане и е с 6 поредни победи. ЮАР е цар на равенствата, тук му трябва победа и може да се открие...

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията