Диамант в Сидни

Петър Димитров с предложение от Австралия

Петър Димитров
Петър Димитров 13:45 ч., 11 Ное 2016
0
620

Петър Димитров търси диамант в прогнозите в Австралия.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Австралия А - Лига

Сидни Юнайтед - Пърт Глори 1 за 1,66

След началото на сезона чак в деветия мач най-после домакините инкасираха гол. В дербито с Мелбърн Виктори дори се получи мечтаната от всеки тото играч. обръщалка. Кога ще бъде първата им загуба или равен? Очаквам да не е в този мач.
Същият мач ни дава възможности да се развихрим. Препоръчвам го да се играе и на живо.По правило двата отбора правят голови мачове.Линията над 2,5 гола много често се преминава. Предлагам още един залог за този мач,базиращ се на наблюденията ми и стила на игра на домакините.

Обичайните голмайстори за Сидни са Бобо,Холошко,Корни,Нинкович и Броске. След силната изява на Корни и двата му гола като резерва при обръщалката в предишния мач,не се знае кой ще е титуляр в схемата на треньора Грахам. Най-сигурен за мястото си сред титулярите е капитанът Броске, който има много общи черти в играта и поведението си с Гатузо и Симеоне от недалечното минало. За това предлагам залог Уинкаст.

Броске да вкара първи гол и победа за Сидни за 10

Вариантите с другите посочени играчи за същия залог са в диапазона коефициенти между 6 и 10. Мач, подходящ за тотаджийско творчество.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията