Право в целта с Жаклин Михайлов: Малко, но от сърце за добро начало

Прогнозите за понеделник, 9 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:55 ч., 09 Яну 2017
0
901
GETTY IMAGES

Уикендът отмина, началото на новата седмица ни предлага малко възможности.

Но пък напълно си заслужава да бъдат разгледани обстойно.

Последен мач от кръга в Примера. Осасуна приема Валенсия, двата отбора жизнено се нуждаят от точки както гласи клишето. Лошо върви първенството за баските, още по лошо за Валенсия. Трите точки ще са наистина добро начало за който и да е от противниците.

Но при подобни обстоятелства изпъква знака Х. В този случай на невероятните 3,65 в ЕФБЕТ. Това е предложение две, първото е гол/гол на 1,75 в ЕФБЕТ. Обединено - голов хикс за 4,75.

Последен мач и от купата на Англия преди жребия да състави манчестърско дерби в четвъртия кръг. Това само като пожелание. Кембридж – Лийдс, единствената разлика между отборите е в нивата. Четвърто срещу второ. Затова двойката на 1,95 в ЕФБЕТ изпъква силно.

Кембридж имат цели 5 загуби у дома, защо не да се прибави и шеста срещу силен отбор. Лийдс през този сезон загатва за така очакваното излизане от голямата криза. За несведущите да напомня, че това е клуб от историческия Топ 5 на Англия.

Далеч пред разни измислени величия като Челси и Манчестър Сити. Но времената се промениха!

Време е за глупости. Морейрензе – Белененсес над 3,5 гола за 4,60 в ЕФБЕТ. Мачът спокойно може да завърши 0-0, но предлагам по-голямо развлечение с голов рецитал. Иначе и тук равенството не е никак изключено като основен вариант.

В Кипър Неа Саламина – Закатиу правата единица ме смущава заради стопроцентовия и характер. Препоръката ми е за двата да вкарат и над 2,5 гола на 2,45 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията