Право в целта с Жаклин Михайлов: Теория на глупостта

Прогнозите за четвъртък, 26 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:20 ч., 26 Яну 2017
0
2068

Казват, че шаранът е най-глупавата риба, защото е най-лесен за хващане. Точно така се чувствам сега.

Вече имам цяла колекция от налапвания на въдичката, наречена компресиран хикс.

Единственото оправдание, е че тези „възможности“ са с голямо отстояние във времето. И паметта ми ме предава винаги. Всичко това го пиша за Египет – Гана, „най-сигурния знак“ на света. И най-лесния доход на букитата. Вчера 95 процента от залозите бяха за Х.

След първите три интензивни дни на седмицата, четвъртък е време за релакс. За пръв път от две седмици няма и мачове от Купа на Африка. Но събота сме на линия. Вчера малко на заден план поставих мача между Ливърпул –Саутхемптън. Прогнозата бе блестяща, но изглеждаше малко между другото.

Днес Хъл Сити – Манчестър Юнайтед, на 99 процента спорът е завършен след първия мач. Мога да приложа златното правило от вчера на Ейбар- Атлетико, което също сработи безотказно. Но вместо 1Х прогнозата ми е под 2,5 гола за 2,10 в ЕФБЕТ.

За поредна година Копа дел Рей ще мине без „ел класико“. Реал Мадрид приключиха вчера, на Барса ще продължи напред днес.

След като направиха мач само с един гол на „Аноета“, днес съм убеден, че попадения ще има. Понеже многото голове са ми най-слабата дестинация, избирам гол/гол за 1,75 в ЕФБЕТ.

И веднага се нахендрям. Нямам избор, длъжен съм да го направя.

Последен мач в Белгия – Юпен – Стандарт Лиеж, миналия път яка брадва при над 3,5 мачът завърши с един гол и то в добавеното време. Стискам палци Юпен да се върнат правилната писта – над 3,5 гола за 2,60 в ЕФБЕТ. Но с едно наум, мачът е концептуален за гостите, те са извън първите шест и ще гонят три точки днес. Но Юпен може и да не ги даде….

Щрихирам непоклатимата победа на Бенфика над Морейрензе за купата на лигата на Португалия. 1,30 в графата мач за хиляда и една нощ.Вчера някак мимоходом отбелязах колонкоджията. Неговата излезе, моята се провали заради Уганда – Мали. Днешната му е Барса над 2,5, Ман. Юн и Бенфика. Ако искате, пробвайте я , процентът му е над 80 процента успеваемост.

И стигам да най-важната част. Прогноза за Надал – Димитров.

Направо съм в небрано лозе. Изненадан съм от подреждането 1,40 за Рафа срещу 3,25 за Григор. Очаквах нещо от сорта 1,70 към 2,40. Някой ще каже още по-добре, ще лапаме на дебело от Димитров.

Уви, при три пъти разлика в коефициента, нещата могат да не станат. Не ми се разваля доброто впечатление. Прогноза над 37,5 гейма за 1,80 в ЕФБЕТ. Желязно първи до пет аса – Димитров за 1,70. Важното е Гришо да бие, печалбата е пожелателна.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията