Ювентус на полуфинал за Купата на Италия

Съперник на Юве на полуфиналите ще бъде победителят от двубоя Рома-Фиорентина

Sportinglife
Sportinglife 07:45 ч., 29 Яну 2015
0
146
Getty Images

Ювентус се класира за полуфиналите на турнира за Купата на Италия след успех с 1:0 над Парма на четвъртфиналите. Единственото попадение вкара Алваро Мората в 89-та минута. Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри даде почивка на голяма част от титулярите, което позволи на Парма да създаде сериозни проблеми на тима му.

На няколко пъти футболистите на Парма пропуснаха добри възможности за гол. При най-чистата от тях през първото полувреме Джорджо Киелини блокира удар на Антонио Ночерино. Ювентус пък пропусна своя шанс преди почивката след като Симоне Пепе удари греда.

Съперник на Юве на полуфиналите ще бъде победителят от двубоя Рома-Фиорентина.

„Парма бяха доста агресивни. Създадоха ни доста проблеми, но мисля, че и нашият отбор игра добре. Никога не е лесно да спечелиш двубой като този, но показахме зрялост. Мората просто оползотвори една от малкото възможности, които имахме”, коментира наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри. Той остана доволен и от изявите на играчите, които по-рядко намират място в състава. „Показаха ми, че когато трябва мога да разчитам на тях. Това ме прави щастлив”, допълни треньорът на „бианконерите”.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията