Литекс или Осъм?

Футболът в града е пред ново начало

0
374
Lap.bg

Спомняте ли си за Осъм от Ловеч?

Един от отборите с най-продължитело и трайно присъствие в „Б“ група.

Това беше през 70-те и 80-те години на миналия век.

Затова тези които си го спомнят, едва ли са много.

Днес мнозина си задават въпроса: Възможно ли е това време отново да се завърне в града на Покритият мост над река Осъм? Накъде се е запътил Литекс след всичките процеси, последвани от злощастният и последен мач от есента срещу Левски?

В Ловеч явно футболът е пред ново начало.

По-важното обаче е, дали на някой ще му пука за новото начало? Дали ще има нов проект Литекс или клубът ще се завърне там където беше преди появата на Гриша Ганчев?

Това, в което се превърна Литекс през последните 20 години няма аналог у нас.

Почти както и случката на "Герена" от 12-ти декември миналата година. Но преди да поемат по който и да е път, ще бъде добре там да се опитат да помислят върху случилото се от последните седмици.

Няма да е проява на лош вкус, ако в Ловеч бяха поне малко самокритични, за това което сториха сами на себе си.

Никой не се почувства поне малко виновен.

Никой не се покая, никой не пое каквато и да е отговорност за постъпките си, които доведоха клуба до това положение. Или поне по нищо не си пролича от ръководните фактори.

Във всяка нормално функционираща организация, компания, фирма или клуб, когато някой само в рамките на броени минути е провалил труда на цялото това дружество за последните месеци, че дори и години, е нормално виновниците да получат някакво вътрешнофирмено наказание.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията