Интер не е бил в Неапол от 1997 г.

Наполи няма реми вече 11 двубоя в Серия А

Sportinglife
Sportinglife 10:35 ч., 07 Март 2015
0
161

Южняци срещу северняци. Голямо дерби, но не за трофей. Наполи посреща Интер на своя стадион „Сан Пауло“, където за последно е губил от този съперник през 1997 година – 0:2. В последните четири мача неаполитанците са непобедени от „нерадзурите“. Най-често в историята си Интер е падал именно от Наполи – 34 пъти. Неаполитанците са в серия от 11 поредни мача без Х, което е рекордно дълга серия за сезона. В последните си шест двубоя Интер само веднъж не е пуснал гол. Отборът е получил едва един път попадение след удар с глава. Хосе Калехон има три гола срещу Интер в Серия А и това е любимият му съперник. Гостът не е правил Х от шест кръга.

Прогноза – Х и над 2,5

Мачът е в неделя от 21,45 ч по Би Ти Ви Екшън

Сампдория – Каляри

Сампдория е спечелил само един от последните 12 мача срещу Каляри – преди точно година. Само веднъж от последните 10 двубоя между съперниците на този стадион има повече от един гол – при 3:3 през 2009-а. Сампдория е побеждавал 22 пъти Каляри – повече от всеки друг опонент в Серия А. Каляри спечели само една точка от 5 кръга. Само пет отбора в петте най-силни европейски първенства нямат домакинска загуба и един от тях е Сампдория.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по Ринг

Милан – Верона

Милан има пет победи в последните шест мача срещу Верона. Нито веднъж грандът не е падал у дома от този съперник. От 24 мача на „Сан Сиро“ Верона само веднъж е вкарал повече от един гол – при 3:3 през 2000 година. Миналата събота срещу Киево „росонерите“ за шести път не вкараха гол през сезона. Верона не е правил реми като гост от 4 мача.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в събота от 21,45 по Ринг 

Точните прогнози на Спортинглайф от миналия кръг

Рома – Ювентус Х и под 2,5 (1:1)
Киево – Милан под 2,5 (0:0)
Каляри – Верона над 2,5 (1:2)
Аталанта – Сампдория 2 и над 2,5 (1:2)
Чезена – Удинезе под 2,5 (1:0)
Палермо – Емполи под 2,5 (0:0)
Сасуоло – Лацио 2 и над 2,5 (0:3)
Интер – Фиорентина под 2,5 (0:1)

Чезена – Палермо

Само пет пъти тези отбори са се срещали в Серия А, Палермо има две победи, а Чезена – 1. Нито един от двата тима не е вкарвал повече от два гола в тези двубои. Палермо не е падал като гост на Чезена. В миналия кръг срещу Удинезе за първи пъти от 23 кръга Чезена не пусна гол. Палермо не е повтарял един и същ резултат през сезона в последователни мачове – миналата неделя направи 0:0 у дома с Емполи. Чезена е допуснал 10 попадения след корнери – рекорд в първенството. Само Лео Меси е ударил повече греди през сезона от Франко Васкес от Палермо – 10 срещу 8. В първите 30 минути на мачовете си тимът на Ивайло Чочев е вкарал 18 гола.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 13,30 ч по Би Ти Ви Екшън

Киево – Рома

Рома спечели последните си три мача срещу Киево, без да допусне гол. „Вълците“ не са допускали гол в 12 гостувания на съперника. Киево има само две домакински победи през сезона. Рома е непобеден от 15 кръга, но в седем от последните осем мача завърши наравно. Киево още не е получавал дузпа през сезона.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Би Ти Ви Екшън

Емполи – Дженоа

Това е едва четвъртият мач между отборите в Серия А. Домакините още нямат загуба в сблъсъка. В нито един от трите срещи досега отборите не са вкарвали повече от гол. Миналата неделя срещу Палермо Емполи направи петото си 0:0 – рекорд за сезона. Тимът не е допускал гол в шест от последните си седем домакинства. Дженоа няма загуба от 4 кръга. Отборът вкара и при 11-те си гостувания през сезона.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

 Парма – Аталанта

14 гола паднаха в последните четири мача между съперниците. Последното равенство на стадиона на Парма датира от 2004 година. Отборът винаги вкарва срещу Аталанта в последните си 11 мача. Аталанта е в серия от четири поредни поражения през сезона. Парма няма домакинско реми от 4 опита, а Аталанта не е правил равен от 7 кръга.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Удинезе – Торино

Торино спечели последните три мача с Удинезе, без да допусне гол. От 12 опита само един сблъсък е завършил наравно. Удинезе е в серия от три поредни загуби в Серия А. Торино няма поражения от 12 кръга, което е най-добро постижение от 1977 г. Отборът вкара 7 гола с глава.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Ринг

Лацио – Фиорентина

Лацио загуби само два от последните 11 мача срещу Фиорентина. В последните три „виолетовите“ не са вкарвали гол. Лацио има 171 гола срещу Фиорентина – рекорд в сравнение с останалите си съперници. „Виолетовите“ не са падали от осем кръга. Поведе ли, Фиорентина винаги бие – 7 от 7 пъти. Халфовете на Лацио са вкарали 29 гола през сезона – рекорд в лигата. Откакто премина във Фиорентина, Мохамед Салах се разписва на всеки 59 минути – най-добро постижение. Лацио няма реми от 7 кръга и нито едно на свой терен.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в понеделник от 20 ч 

Ювентус – Сасуоло

В трите мача досега Ювентус има две победи, а веднъж мачът завърши Х. В тези три двубоя шампионът вкарва средно по 2,7 гола на мач. Юве вкарва и получава гол в последните 4 кръга. Сасуоло загуби последните три мача, в които задължително получи най-малко по 2 гола. Юве е вкарал 10 пъти в първия четвърт час на мачовете си. Карлос Тевес вече има 4 попадения срещу Сасуоло, включително и хеттрик. Юве няма загуба от 16 мача в Серия А, а от четири у дома не е правил реми. Шампионът още е непобеден на свой терен през сезона.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в понеделник от 22 ч по Ринг

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията