Най-непредвидимият мач е в Пловдив

Ремито изглежда единственият нелогичен изход

Sportinglife
Sportinglife 11:05 ч., 13 Март 2015
0
384
Lap.bg

Да бъде или да не бъде? Въпросът е пред ЦСКА. Но всъщност „червените” са в по-тежка ситуация дори от Левски, който чака и се моли за победа на вечния съперник. ЦСКА изпадна в неочаквана криза, в отбора има проблеми като последния с Орелиан Жоаким. А Ботев има да изиграе един мач на живот и смърт срещу разклатен съперник. Ако ЦСКА загуби, всички ще кажат: „Направи го нарочно!” Дори това да не е вярно. Спечели ли, ще бъде аплодиран за фейърплей. От ремито всички участници ще загубят – ЦСКА няма да е спечелил пореден мач и ще е помогнал на Левски. А Ботев ще си остане във втората шестица.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в неделя от 15,30 ч по Диема спорт

Черно море – Хасково

В миналия кръг Черно море загуби шансове да участва в първата шестица след загуба с 1:2 от Локомотив в София. Хасково пък отдавна мисли само за оставащите си няколко мача в елита. Мотивацията и на двата отбора е паднала, но разликата в класите говори за убедителна победа на Черно море

Прогноза -1 и над 2,5

Мачът е в петък от 14,30 ч по Диема спорт

Литекс – Локомотив (Пд)

Красимир Балъков и компания потънаха по подобие на ЦСКА в калта на Дупница в миналия кръг. Въпреки това Литекс си е гарантирал мястото в първата шестица. Отборът ще се бори за тройката и участие в Лига Европа. Затова точките са безкрайно важни, а трудно Локо може да е пречка.

Прогноза - 1 и под 2,5

Мачът е в петък от 17 ч по Диема спорт

Славия – Лудогорец

През есента „белите” изненадоха шампиона с реми в Разград. След доста кръгове в подножието на върха Лудогорец най-накрая е лидер и ако иска да е сигурно на първо място след края на редовния сезон, трябва да победи Славия. От началото на 2015 година тимът на Георги Дерменджиев не е вкарвал повече от един гол на мач. Подобен сценарий изглежда най-реален и сега.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 14 ч по Диема

Левски – Марек

Левски се моли да помощ от ЦСКА, но първо сам трябва да си помогне. Естествено, Марек не може да бъде конкурентноспособен на „Герена”. Но има и още един нюанс. Докато „сините” се чудят какво ще стане на следващия ден в Пловдив, може да са разконцентрирани. Тогава дори домакински мачове като с Марек стават трудни.

Прогноза -1 и над 2,5

Мачът е в събота от 17 ч по Диема спорт

Берое – Локомотив (Сф)

Мач между два от най-солидните отбори на 2015 година. И Берое, и Локо са сигурни за първата шестица. Спечелиха първите си два мача. Но играят и за третото място. Ако Локо загуби, има вероятност да изостана чак до петото. А Берое също се цели към евротурнирите, което минава само през първенството.

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 13 ч по Диема спорт

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията