Роналдо ли е най-лошият съотборник за Бейл?

Има ли Кристиано проблем с Гарет, когото вижда като претендент за трона на №1 в Мадрид...

Sportinglife
Sportinglife 09:45 ч., 17 Март 2015
0
2663
Getty Images

Кристиано Роналдо се ядоса, след като Гарет Бейл вкара на Леванте и тази реакция му донесе много критики. Но уелската звезда трябва да е готов да играе заедно с капризния егоцентрик, тъй като португалецът му е нужен.

След като Реал спечели десетата си европейска титла през май, Рууд ван Нистелрой, бившият колега на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед и на „Сантяго Бернабеу”, отправи нови критики към играча, който навремето толкова го дразнеше на „Олд Трафорд”.

Когато Роналдо вкара последния гол за победата с 4:1 срещу Атлетико (Мадрид), а след това се съблече до кръста и хукна към флагчето на корнера съвсем сам, Ван Нистелрой заяви: „Не ми допада как Роналдо се радва след гола. Много неуважително към съотборниците му, все едно те не са направили нищо.”

Това не беше първият случай, в който холандецът критикува поведението на Роналдо – в по-ранните си години португалецът имаше силна склонност да играе сам и да задържа дълго топката, заради което Ван Нистелрой чакаше „като глупак” в центъра за някой пас.

Това е обяснението на Рууд, а по-късно раздразнението му от Кристиано прерасна в спор между двамата по време на тренировка и това на практика сложи край на престоя на център нападателя в Юнайтед.

Така че, реакциите на Роналдо в мача срещу Леванте не са никак необичайни.

Физиономиите, които правеше, както и жестовете му на терена са част от цялата му кариера – Кристиано клати глава, върти очи, подскача, ядосва се, стои с ръце на кръста, навежда се назад с ръце, сложени на задника и понякога не спира да кастри съотборниците си.

Класически жестове на човек, който смята, че целият свят е срещу него. Дори и в действителност да не е така.

Най-интересното нещо от изпълнението на Роналдо беше, че той явно беше погълнат от чувството за несправедливост, че не вкарва.

А не беше толкова недоволен, че Гарет Бейл бележи – уелсецът сложи край на сушата, продължила девет мача и смълча някои от критиците си по трибуните на „Сантяго Бернабеу”, откъдето феновете напоследък редовно го освиркват.

Източник: The Telegraph

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията