Ивайло Чочев в битката на Юга

От осем мача Наполи няма реми в Серия А

Sportinglife
Sportinglife 08:25 ч., 13 Фер 2015
0
82
Getty Images

Палермо - Наполи

Ивайло Чочев ще участва в едно от южняшките дербита на Италия. Българският национал от Палермо със съотборниците си ще приеме Наполи – един от традиционно силните отбори в Серия А.

Неаполитанците имат 20 победи срещу осем за съперника. Наполи вкарва поне два гола в последните си пет мача срещу Палермо. За последен път този дуел завърши реми в Сицилия през 1969 година. Наполи спечели шест от последните 7 кръга, което е най-добро постижение в Серия А.

Точните прогнози на Sportinglife от миналия кръг

Ювентус – Милан 1 и над 2,5 (3:1)

Фиорентина – Аталанта 1 (3:2)

Каляри – Рома 2 и над 2,5 (1:2)

Емполи – Чезена 1 и под 2,5 (2:0)

Наполи – Удинезе 1 (3:1)

Парма – Киево 2 и под 2,5 (0:1)

Сампдория – Сасуоло под 2,5 (1:1)

Интер – Палермо 1 и над 2,5 (3:0)

В последните три гостувания отборът печели, а никога не е правил четири поредни победи на чужд терен в историята си. Словакът Марек Хамшик има 7 гола в 13 мача срещу Палермо. От осем мача Наполи няма реми.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в събота от 21,45 ч по Ринг

Сасуоло – Фиорентина

Балансът между тези съперници в Серия А е перфектно едвакъв – по една победа и нулево равенство в три мача.Сасуоло вкарва гол във всеки от последните 11 двубоя в елита.

В същото време е получил попадения в 10 от тях. Сасуоло няма загуба в седем поредни домакинства. Фиорентина пък няма загуба от пет кръга.

Само веднъж далеч от дома „виолетовите” са били със „суха мрежа”. Защитниците на Фиорентина са вкарали 11 гола – рекорд в лигата.Алесандро Диаманти спря серията си от 235 минути без попадение миналата седмица срещу Аталанта.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в събота от 19 ч по Ринг

Милан – Емполи

Емполи е спечелил само 2 от предишните 19 мача с Милан. Но и двете са на „Сан Сиро” с по 1:0. Никога досега митичната арена не е виждала реми между тези съперници.

През есента мачът завърши 2:2 и за първи път Емполи вкара два гола на Милан. С победата над Чезена миналата седмица Емполи спря серия от седем поредни кръга без победа.

Милан също има един успех от последните 7 кръга. Емполи е единственият отбор, който не е получавал гол в последния четвърт час на мачовете. От четири мача Милан няма реми, а от толкова Емполи не е бил като гост.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 13,30 ч по Би Ти Ви Екшън

Аталанта – Интер

Между тези отбори е имало 107 мача в Серия А и от тях 58 са победи на Интер. Аталанта няма загуба в четири поредни домакинства в Серия А.

Интер спря серия от три поредни безуспешни мача с успех над Палермо. Тимът на Роберто Манчини не е бил като гост от 3 двубоя. Аталанта няма реми от 4 кръга.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Дженоа – Верона

Дженоа очаква първа победа от 4 домакинства. Отборът само шест пъти е завършвал със „суха мрежа” през сезона. Верона е от пет двубоя без реми. В 6 от 11 гостувания е получил два или повече толове.

Верона е с три загуби в последните 4 кръга. Отборът има само една поледа от 9 гостувания. Бившият нападател на Дженоа Лука Тони е вкарал пет гола в шест мача срещу тима.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Рома – Парма

Парма е допуснал 29 загуби и 85 гола в Серия А срещу Рома и това е най-черният съперник на тима. „Вълците” имат шест победи от последните 7 мача срещу Парма.

Последният успех на „пармалатите” в двубоя датира от април 1997 година. Оттогава Парма е спечелил три точки в 16 гостувания на „Стадио Олимпико”.

Рома е в серия от четири поредни домакински Х-а. Парма е загубил последните си осем гостувания в Серия А. Рома няма поражение от 12 кръга, а от пет Парма няма победа От началот она сезона Парма не е правил реми като гост..

Прогноза – 1 и над 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Би Ти Ви Екшън

Торино – Каляри

Торино води с 20:19 победи срещу Каляри при 18 ремита в Серия А. В последните два мача торинчани печелят сблъсъка с 2:1. Двата отбора са вкарвали голове в последните си четири мача помежду си.

Торино е в серия от четири поредни победи в елита за първи път от 1978 година. Последната победа на Каляри като гост е от октомври – 4:0 над Емполи.Торино няма реми от 4 кръга и девет поредни е без загуба.

Прогноза – 1 и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч

Удинезе – Лацио

Това ще е мач №72 между съперниците. Лацио води с 29:24 победи. Удинезе е спечелил четири от последните 8 мача срещу „орлите”. Лацио е получил гол в последните 14 мача срещу Удинезе.

Римският клуб спечели само една победа от последните 4 мача – 3:1 над Милан. Отборът няма реми от 4 кръга, а Удинезе чака първи домакински успех от 6 мача.

Прогноза – Х и под 2,5

Мачът е в неделя от 16 ч по Ринг

Киево – Сампдория

Сампдория има 10 победи в този дуел срещу само 2 за Киево. Сред тях са и последните четири мача. У дома Киево е спечелил само един двубой срещу Сампдория през 2012 година.

Отборът победи Парма миналия кръг и прекъсна серия от пет мача без успех. Киево няма Х от четири кръга, а от пет не е печелил у дома.

Прогноза – 2 и под 2,5

Мачът е в неделя от 19 ч по Ринг

Чезена – Ювентус

Последната победа на Чезена над гранда датира от 1987 година. Оттогава има шест победи за шампиона, а шест мача са завършили наравно.

В цялата си история Чезена само веднъж е оставал със „суха мрежа” срещу Юве. Малкитя тим е допуснал гол в послединте си 21 шампионатни мача. Юве е получил само четири попадения извън Торино. Отборът няма загуба от 13 кръга От шест мача Чезена няма реми.

Прогноза – 2 и над 2,5

Мачът е в неделя от 21,45 ч по Ринг

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията