Оглушителен рок и ослепителни звезди за 20 години HEAD в България

Събитието бе отбелязано с концерт пред Паметника на съветската армия

Sportinglife
Sportinglife 10:35 ч., 02 Дек 2014
0
75
Sportinglife.bg Стоян Георгиев

Оглушителен рок и ослепителни звезди на световния спорт белязаха партито по случай 20 години HEAD в България. Скиорите Дидие Кюш и Марко Бюхел, хърватската тенис звезда Иван Любичич и най-добрата родна тенисистка Цветана Пиронкова бяха сред гостите на юбилея.

Камен Алипиев и Йордан Божинов бяха водещи на шоуто и подложиха на кръстосан огън от интересни въпроси Кюш, Цвети, Бюхел и Любичич.

Хърватинът, който е треньор на канадеца Милош Раонич, бе сред най-интересните на публиката. Раонич е сред конкурентите на Григор Димитров в графата "бъдеща звезда" на играта.

"Двамата имат сили да спечелят титли от Големия шлем. - каза Любичич за Милош и Григор. - Но не и да наложат доминация, като тази на Федерер и Надал", категоричен е той.

Данчо Божинов го "подпря" с въпрос нужно ли е било да си два метра, за да попаднеш в отбора на Хърватия от 2005 г., който завоюва Купа "Дейвис".

"Не, но държа да отбележа, че бях най-ниският в тима. Дори капитанът ни бе по-висок от мен", върна спомените си към отбора от гиганти бившият №3 в световната ранглиста.

Цветана Пиронкова обеща нов трофей през 2015 г. и отправи пожелания за весели празници на феновете пред паметника на Съветската армия, където се проведе събитието.

Организаторите разиграха томболи и различни игри, а публиката трябваше да отговаря на въпроси, свързани с кариерите на спортистите, уважили събитието.

Запалено по тениса момче с лекота се сети кой е бил съперникът на Любичич на полуфинала на Ролан Гарос през 2006 г., а питането на Кедъра къде Цветана Пиронкова спечели първата си титла на ниво WTA бе далеч по-лесно за зрителите.

Бяха раздадени над 350 награди и всички желаещи получиха автографи от звездите. Организаторите от HEAD пък обещаха при първи удобен случай отново да доведат у нас легендарни спортисти, които са посланици на марката.   

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията