Срамен спорт – епизод 42

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 09:25 ч., 14 Сеп 2015
0
1874
Lap.bg

Апетитът идва с яденето. РанЪтЪ прай БорбЪтЪ!

Ще маркираме днешния „Срамен спорт” с кулинарна тематика.

Първо да прочетем листовката отзад-напред.

Бъдете изключително внимателни със соса!!!

Масово натравяне натръшка националите на Люксембург преди евроквалификация с Беларус. 15 от повиканите 20 футболисти бяха повалени от зловещ коремобол, след като правили хам-хум на някакъв сос, сервиран с неделната им вечеря.

Аз този сос го знам, бееее! Останал е след проваления сезон в курорта Лозенец. Ама, как са го пробутали на клетите люксембуговци?

Но стига увертюра с диария. Време е за любовна ария!

Световната кеч федерация (WWE) е разтресена от поредната „любовна драма” с нашия рунтав Убавец Русев.

Да припомним какво се случи в предишните епизоди на Цирка за тъпаци, дето уж се бият на ниво бг-актьор в нискобюджетна холивудска продукция.

Нашето момче (кече) се раздели с половинката си Лана и си хвана ново гадже - Съмър Рей. Лана пък омая един от конкурентите му - Долф Зиглър. След серия от размяна на обиди и мачове между двамата, страстите се разгорещиха още повече. В един от епизодите на "Първична сила" се видя как Съмър влиза в мъжката съблекалня точно след Долф Зиглър.

Там този Долф се съблякъл пред нея и я поканил под душа. После я целунал, ама тя му плеснала шамар. След това Русев й простил и отишъл да се бие с оня другия идиот. Но пък се оказало, че Лана си е контузила китката на ръката. Явно в онази баня. Хмммм! Зрителите тръпнат в неведение ще има ли операция на китката и кога Лана ще се върне в "любовния четириъгълник".

Вие изобщо разбрахте ли нещо от тази заплетена драма за бавноразвиващи се?

Водят я за спортна (!?!?!?!) ... подобно на Формула 1 (!?!?!?).

През отминалата седмица развлекателната команда на Ивайло Петев се бори лъвски и падна само в 1 на 0 от Италия.

Не, че адзурите бяха омили зорите футболно, ама взеха да се подиграват след победата, като измислиха прякори на нашите.

И то от тъпи, по-тъпи. Сайтът „Forzaitalianfootball” ги нарече: „Неспокойният”, „Щастливецът”, „Израсналият”, „Оживеният”, „Блуждаещият”, „Безплодният”, „Работягата” ... тъпо ви казвам!

В „Найт Флайт Нюз Точка БеГе” биха ги обявили далеч по-атрактивно: Фики, Доко, Бабанката, Рендето, Татуса, Гела, Кючека, Плочката, Бентлито и т.н.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията