Отминалата седмица премина и под знака на шарения Тончи Кукоч

СРАМЕН СПОРТ – епизод 7

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 09:45 ч., 05 Яну 2015
0
895
Getty Images

Седмицата в която износената 2014 година се ъпгрейдна в 2015-та, уж празнична, но се оказа пълна със спортни сакатлъци и срамотии.

Най-напред звездата на „Барселона” – Неймар, хвана най-малоумния и нелеп грип в историята на световния футбол.

Бразилската футболна атракция пипнал настинка, докато снимал реклама на японски шампоани!?!?

В нея нападателят трябвало да си измие косата пред камерите, но Неймар не си носел шапка за след това и заради студеното време се трупясал и вдигнал температура.

Сега нали ви е ясно, защо трябва да бъдем снизходителни към обитателите на градския транспорт и техните миризми?

Хората просто се пазят от грип и искат да са здрави, а Неймар доказа, че хигиената поболява дори богатите!

Отминалата седмица премина и под знака на шарения Тончи Кукоч, след като хърватската футболна федерация (ХФФ) започна дисциплинарно производство срещу футболиста на ЦСКА.

Причината – една тениска, на която върху емблемата на хърватския футболен съюз имаше надпис: "Мафия", както и думите: "Свършено е, свършено е".

А в скучните новогодишни дни от тази тениска се изхраниха Ен-броя журналисти и спорни издания.

Тончи може и да е читаво момче, ама ПиАр-ът му е идентичен с този на Азис и Николета Лозанова и вони на чалга, та не се трае.

Понякога (или най-често) дори бабаитите са пълни с комплекси.

Шоколадът убива!

Доста гадно и завинаги приключи 2014 година за бившата звезда от американския професионален бейзбол Райън Болдън, който беше убит в жилищен комплекс в Атланта, Джорджия, след скандал с деца за един шоколад!?!?

Спортистът се опитал да разтърве група хлапета, които се карали помежду си за шоколадче, ама не предвидил, че малолетните гангстерчета (мада-фака) имат пистолетчета и то от истинските.

Тъжно и зловещо, но хроничните болки от травми в гърба, заради които Болдън прекрати кариерата си миналата година, повече няма да го притесняват. R.I.P.

Ден преди Нова Година взе да става ясно, че отборът на "Локомотив" (Пловдив) е изправен пред угрозата на практика да остане без футболисти до дни.

Заговори се, че 80% от "черно-белите" играчи са с опакован багаж, а треньорът Христо Колев ще разчита главно на юноши през пролетния полусезон, което току виж изненадващо изстреляло пловдивското „Локо” в борбата за медалите, като се има предвид нивото на наполовин фалиралата „А” група.

Закривай и пускай децата да потичат и да се порадват на играта!

Най-после и добри (злоради) новини за почитателите на Романтиката във футбола.

Спортният арбитражен съд (TAS) в Швейцария, потвърди санкцията, наложена на футболен клуб Барселона от ФИФА - без трансфери до зимата на 2016 година.

Тя бе наложена от световната централа заради привличането и записването в школата на каталунците на млади азиатски футболисти под законната възраст, залегнала в чл. 19 на Правилника на ФИФА за статута и трансферите на футболисти.

Ама, им е малко, защото тези срам нямат! Трябваше да е поне за 50 години наказанието!

Дано да ги последват и други позьори от „циркаджийските трупи” на Шампионската Лига (с извинение).

2015 година ни посрещна със срамната вест, че 16 броя кенийски атлети са хванати с допинг.

Всъщност случаите на положителни проби са цели 32, но в половината от тях федерацията не могла да открие спортистите и да изслуша тяхната версия, защото били „неуловими”.

Е, то като се назобаш до безумие и включваш турбото. Иди ги гони после!

Повечето от надрусаните шмекери се състезават в Перу, Мексико, САЩ и Европа. Има и няколко случая в Азия. Говори се, че неофициално броят им е над 200, но само 32-ма от тях са заловени.

За екстра бонус има и пет случая на транссексуални.

Абе, пълен батак „Мейд Ин Кения”, бейби!

Друга срамотийна вест, дойде от уж подредената и строга Швейцария.

Става дума за новата мода секс услуга по футболните стадиони на страната. Началото беше дадено от 20-годишната Александра, която живее в непосредствена близост до стадиона на Люцерн и дава секс сеанси по време на мачове, защото от апартамента на палавата девойка се виждал целия стадион и така клиентите можели едновременно да гледат мач и в същото време да се радват на нейните ласки.

Това удоволствие струва 100 швейцарски франка, според офертата й в интернет където се казва, че сексът може да е преди, по време и след мача, като най-голямо удоволствие местните фенове ще изпитат през 90-те минути.

Николета Лозанова все още не е излязла с официално изявление по този срамен въпрос, но със сигурност си е помислила наум поне едно „Аматьорка”!

По същото време, „реброто” на Николета - Валери Божинов вкара на Перуджа втория си гол за своя топ-отбор Тернана. Мачът завърши 2:2, а това равенство беше обявено за равносилно на победа. Услужливите родни медии, моментално ни съобщиха, че след това попадение, Божинов се превръща директно в ЛЕГЕНДА на клуба.

Само си представете в какво ли ще се превърне, ако скоро вкара и трети гол за Тернана!?!?

Страх ме е да си помисля направо!

И докато все още „разтуряхме” по празничните новогодишни маси, покъртителна новина дойде от Румъния, където Стрелец номер 1 на първенството ни Серджиу Буш от ЦСКА (София) обясни формата си с употреба на ... краставици.

„Страшно ги обичам. В България те са много вкусни. Похапвах от тях още докато живеех в Румъния”, заяви в родината си нападателят на „червените”.

Леле-мале, ако този някой ден мине и на домати! Треперете вратари!

Ще заприличате на шопска салата!

Както виждате няма почивни дни и празници, когато иде реч за ...

Спортът за един СРАМЕН свят!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията