Локомотив (Пд) има сили за първи успех (Видео)

Росен Йорданов с прогнози за български футбол в Рекордьорите

Росен Йорданов
Росен Йорданов 16:15 ч., 11 Авг 2016
0
398
Lap.bg

Росен Йорданов се е концентрирал изцяло в българския футбол и този уикенд.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Moнтана - Локомотив Пд 2 (2.40)

И двата отбора все още нямат победа от началото на шампионата, а разликата в класите безспорно е на страната на Локо Пловдив. В първите два кръга черно-белите показаха много по-сериозни аргументи да им се доверим в двубоя в Ловеч.

Фактът, че Монтана няма да домакинства на своя стадион също не е маловажен. Локо е в серия от три поредни победи над съперника. Може да се застрахова с DNB.

Локомотив ГО - Черно море 2 (2.45)

Инерцията за Черно море ще продължи и срещу Локо ГО. Двете победи на старта дадоха нужното самочувствие на варненци, които са безспорния фаворит за двубоя на „Лаута“.

Горноряховци все още не могат да намерят себе си и едва ли това ще се случи срещу амбицирания Георги Иванов-Гонзо. Програмата в началото работи за моряците и те са длъжни да се възползват от нея. И тук DNB е добра опция - около 1.45.

Левски - Лудогорец 1 (3.60)

Прогнозата безспорно е рискова и аргументите в полза на Левски не са много, но все пак е време Люпко Петрович да запише една победа начело на сините.

През седмицата той бе оставен начело на отбора и това трябва да даде нужната мотивация. Отделно, на разградчани предстои в сряда първи мач с Виктория Пилзен от плейофите за ШЛ, а и като цяло Левски играе успешно у дома срещу съперника в последно време.

Комбинация

ЦСКА - Нефтохимик Под 3,5 гола - 1.40

Дунав - Пирин Под 2,5 гола - 1.65

В първите два кръга ЦСКА не убеди, че ще може да отбележи повече от 3 гола, а и след загубата с Верея все пак по-ценни ще са трите точки, така че и 1:0 и 2:0, че даже и 3:0 ще са достатъчни да заградим тази прогноза. Дунав и Пирин спечелиха в последния кръг с един и същи резултат - с по 2:1. Сега обаче амбицията кой ще прибави още три пункта се очаква да скове малко играчите.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията