Юнайтед ще вкарва и ще победи (Видео)

Любомир Изов гледа към уикенда с прогнози за Рекордьорите

Любомир Изов
Любомир Изов 16:20 ч., 11 Авг 2016
0
536
GETTY IMAGES

Любомир Изов показа отлична успеваемост миналата седмица и сега отново предлага сингъли и колонка за Рекордьорите.

Той е един от експертите на екипа.

Борнемут – Манчестър Юн 2 + над 2,5 гола за 3.00

За червените дяволи започва една нова ера с назначаването на Моуриньо и привличането на Погба, Ибрахимович, Байли и Мхитарян. Този сезон те ще бъдат претенденти за титлата и това гостуване минава през задължителните за отбора. Борнемут загуби 5 от последните си 8 домакинства във Висшата лига.

И двете срещи през изминалата кампания завършиха над 2,5 гола. Според мен Борнемут имат сили да отбележат гол, но дори и това да не се случи, Юнайтед могат сами да постигнат 3 гола и линията от 2,5 гола да бъде премината.

Клермон – Сошо Х за 2.90

В лига 2 непременно се гонят хиксовете. Клермон и Сошо вече записаха по едно равенство от началото на сезона при резултат 0:0 Последните две домакинства на Клермон срещу настоящия съперник също са хиксове, при това отново 0:0. Сошо изглежда изключително стабилен в защита, а Клермон трудно бележи този шампионат, но пък като домакин много рядко получава попадения.

Мачът си отива към 0:0, но пък коефициентът е само 7.00. Ето защо по-добрият вариант е чист хикс на 2.90

Кристъл Палас – УБА – Яник Боласие да отбележи по всяко време за 4.00

Боласие е най-добрият футболист на Орлите. Лошата форма на отбора през изминалия шампионат съвпадна с тежката му контузия. Докато беше здрав Палас дори бе в борбата за топ 4. Изключително влиятелна личност в състава на Алан Пардю. През изминалата кампания, в домакинската среща на Палас той успя да се разпише. Очаквам това да стори и тук. Мачът за мен е 1-ца на 2.00, което също е вариант. За търсещите по-интересен и любопитен вариант – Победа за Палас и първи голмайстор Боласие на коефициент от 10.00

ПРАВА КОЛОНКА НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:

Арсенал – Ливърпул над 2,5 гола за 1.95

Нюкясъл – Хъдърсфийлд 1 за 1,73

Бастия – ПСЖ 2 ХК за 2.20

Йефле – Норкьопинг 2 за 1.60

ФК Далас – Канзас Сити 1 за 1.67

Общ коефициент: 19,85

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията