Размяна на голове на Китай - Германия (Видео)

Жаклин Михайлов с три прогнози от Рио 2016 за Рекордьорите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 16:15 ч., 11 Авг 2016
0
412
GETTY IMAGES

Жаклин Михайлов се хвърля в дебрите на женския футбол с три прогнози от олимпийския турнир.

Той е топ експертът на Рекордьорите.

Китай - Германия жени двата отбора да вкарат 2,00

Сигурен съм, че германките ще намерят начин да допуснат гол във вратата си. Много са рехави отзад и е необходима дори една атака на противника за да им отбележи.

Китайките на този турнир заместват безспорно най-титулуваните в Азия японки, а това означава, че са амбицирани да постигнат нещо голямо. Предпоставки за голям мач.

Втори шанс

Канада - Франция жени 1х на 2,10

Леко съм изненадан от фаворизиране на французойките, които наистина са класен тим, но при тях има и доста промени в в последно време.

Канада мина на парад през групата си и дори ги виждам много напред в турнира. Имат много амбициозен английски треньор и може би им е време за нещо голямо в женския футбол.

Трети избор

САЩ - Швеция 1 жени двоен хендикап от 0-2 за 3,50

Американките минаха лежерно през групата, дори накрая фиксираха малко очаквано голово равенство с Колумбия. В елиминациите обаче очаквам да превключват на пета скорост и да се превърнат в ураган за съперничките.

Шведките го карат на стара слава, едва минаха напред. Очаквам много толове и нещо от сорта на 4-1 или 5-1 за Щатите. Карли Лойд със сигурност ще е сред голмайсторите в мача

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията