Лестър ще бие разградения Хъл (Видео)

Динко Гоцев с прогнози за уикенда в Англия, Австрия и Япония

Динко Гоцев
Динко Гоцев 16:20 ч., 11 Авг 2016
0
436
GETTY IMAGES

Динко Гоцев стреля в няколко прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Хъл - Лестър 2 на 2,05

Шампионите са във форма - доказаха го на "Уембли" въпреки загубата в края от Манчестър Юнайтед в мач, в който не отстъпваха по нищо на съперника. А и стартът им не можеше да е по-спокоен - на гости на отбор без мениджър, в криза, чиято публика бойкотира египетския собственик на тима Асем Алам.

Лестър е в пълен блясък от миналия сезон, с добавката Ахмед Муса, който оформя може би най-скоростната нападателна двойка в лигата до Джейми Варди.

Алтах - Санкт Пьолтен 1 на 2,05

Изненадващият лидер с три от три победи в Австрия има идеален шанс да продължи серията срещу новобранеца Санкт Пьолтен.

Домакините цяло лято не спират да бият и в контролите, като допускат изключително рядко голове, така че опцията с под 2,5 гола е напълно в реда на нещата. Пестелива победа на Алтах с победен гол на 18-годишното чудо от Камерун (играе за Швейцария) Джоузеф Оберлин звучи доста вероятна.

Да добавим - Санкт Пьолтен играе в елита на австрийския футбол за първи път от 1994-а, когато е още под старото си име.

Джилингам - Бери 1 на 2,15

Джилингам тръгна с две победи като гост - и двете на терена на Саутенд в първенството и Купата на лигата с по 3:1! Бери стартира с успех у дома над един от фаворитите в Лига 1 Чарлтън, но после игра 120 минути, за да отпадне от Бъртън в турнира за Купата на лигата.

Джилс е сред отборите, сочени за участие в плейофите (поне), докато амбициите на Бери са да не изпадне. Добавяме факта, че гостите имат само 18 футболисти без травми и готови за игра, та стартът на сезона се очертава да им е труден.

Колонка

Саган Тошу - Кавазаки Фронтале 2 за 2,15

Норич - Шефийлд Уензди над 2,5 гола за 2,10

Мидълзбро - Стоук 2 за 3,60

Коефициент: 16,25.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията