Срамен спорт – епизод 12

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 12:15 ч., 09 Фер 2015
0
1386
Getty Images

О, Благо, който си на Земята, какво начало на поредната изтрещяла срамноспортна седмица. Новината, че режисьорът Жоро Костов ще заснеме филм за живота на футболната поп-фолк икона Благой Георгиев, ни връхлетя, като грип „вълча порода”.

Идеята била да бъде документиран пъстрия и динамичен живот на футболиста.

Отсега си представям епичните кадри от този бестселър. Благо върви бавно на забавен каданс, а татуировките му го гонят на около метър зад него. Звучи Фики Стораро в чилаут вариант. Полугола монахиня се спуска по пилон.

В следващата сцена Джизъса ходи по море от уиски. После бере силиконови цици от един бостан и журира в конкурс за Деви Марии, който се проваля, поради липса на участнички.

Във финалните сцени, Благо става зомби и си вади дебелото черво, за да бъде татуирано с имената на призьорките от наградите на „Пайнер”. В татуираната 3D версия на филма, на зрителите вместо очила се раздава по туба с гел.

Но да се върнем в родната реалност.

Футболен клуб Черноморец беше осъден от десетина бивши служители заради неплатени заплати, съобщи faragency.bg. Сред тях са шофьор, домакин, офис сътрудник и чистачка.

Ако има правда на този свят, сега трябва да върнат треньорския гений Красимир Балъков, да го возят с каруца и да си мете офиса сам. Той знае защо! Ние също!

И отново прекъсваме за футболна чака-рака „мейд ин беге”.

Футболистите на Верея намериха интересен начин да се подготвят ударно за пролетния сезон на първенството в „Б” групата. В интернет се появиха епохални клипове, на които част от играчите пеят чалга и имитират Азис и неговия дуетен партньор Ванко 1.

Куриозното е, че звездата в тези клипове се казва Васил Ботев – съчетал имената на двама от най-великите „античалга” мъже в родната ни история.

Ето инфо от услужливите спортни медии: "Защитникът на „Верея” хвана микрофона под формата на бутилка от минерална вода, за да изпее култовия хит на Софи Маринова „Стари рани”. В разгара на изпълнението си футболистът се вживява малко повече и решава да остане по долни гащи. Импровизацията се приема с възторг от съотборниците му, които са с него в хотелската стая, а бившият вратар на Ботев (Пд) Росен Андонов дори го удря по мъжкото достойнство".

Лесно предвидимо е как ще се развие кариерата на въпросния Васил Ботев.

Светкавичен топ-трансфер в Анкарагюджю (Турция) и шеметен любовен романс с изгряваща чалга-певица (Сисина, Цицолина или Джукина) по избор.

Това на нашите футболисти и чалгата все повече заприличва на „побратимяването” в миналото, между войнишки роти и женски паралелки по готварство и шивачество. Така се създават нови човешки видове – футболейтки и цицолисти.

Масов бой прекрати Левски - Улисес при 1:2.

Срам, не срам ... подготовката върви по план. Щом се трепят в приятелските срещи, после в „неприятелските” от шампионата, шоуто ще е гарантирано. Ние сме горд народ и си знаете накъде продължаваме!

Следват срамни новини от цирковата трупа на Мадрид.

Католическата църква мощно избесня от решението на Реал (ФК – Кристиано, Мадрид) да смени името на стадиона си „Сантяго Бернабеу” заради спонсорска сделка на стойност 20 милиона евро годишно.

Поповете са гневни, че домът на „кристианския” клуб ще се казва „Абу Даби Бернабеу”. Алчна гавра с християнските символи. Продължение на онази в която от клубната емблема беше премахнат кръста, за да не дразни феновете мюсюлмани.

Луда мадридска работа, ама поне възродителният им процес е много по-добре платен от нашия едно време...

А ето ги и пърхащите с крилца херувимчета в началото на светивалентинската седмица. Сещате се от къде долитат, нали?

Лиготията на „срамноспортната” ни журналистика достигна нови висини с това”: Кой каза, че българските мъже не са романтици?!

Нашият тенисист Григор Димитров само доказва, че родните мачовци разбират що е романтика и я показват не само на Свети Валентин. Това става ясно от негова снимка, публикувана чрез платформата Инстаграм.

Приглушена светлина, догаряща свещ и МОЖЕ БИ вълнуваща нощ за Мария Шарапова.

Това са само част от предположенията, които ни идват, гледайки фотоса от вечерята на двойката тенисисти. След броени дни ще видим с какво Гришо ще зарадва Маша за Деня на влюбените. Както вече сме писали, хасковлията обича да прави изненади на приятелката си, двамата дори заключиха любовта си с катинар, както правят много влюбени по света.*

Ох, тупти сърце, не спирай! Лей се влага в очите! Пърхайте стомашночревни пеперудки! Машогришо се гушка и си гука!
All We Need Is Love!

А по това време „трикольорите” (да не се бърка с хора, облечени в трика) завършиха 0:0 в контролния мач с Румъния, който не е в календара на ФИФА и няма да бъде вписан дори в официалните статистики.

То май ние отдавна сме извън всякакви статистики във футбола.

Пълна скука, така медиите в Румъния определиха безумната петева контрола. Мачът се игра в турския курорт Анталия, а от двата състава липсваха редица титуляри. "Приспивателно за лека нощ", написа gsp.ro.
Продължаваме ... НАЗАД!

И в еболоспинозна Африка имаше спортни срамотии на килограм през отминалата седмица.

Що не си рапират тези черни хора, ами се занимават с ритане на топка? Това все още е въпрос, на който науката търси отговор!

"С палки, сълзотворен газ и хеликоптер бе разпръсната бясна тълпа фенове на домакина Екваториална Гвинея, прекъснала за 40 минути полуфинала за Купата на Африка срещу Гана. Малко преди края на полуфинала местната тълпа започна да обстрелва с бутилки и други предмети официалните лица и играчите, а когато те се спасиха в центъра на терена, се обърнаха срещу гостуващата агитка. Над 30 фенове на Гана са ранени, като федерацията на Екваториална Гвинея бе задължена да плати лечението им. Наложи се полицията да използва сълзотворен газ, а на помощ бе повикан и хеликоптер, с които вилнеещите бяха прогонени."

И тук повече от мъдро и съвсем на място идват думите на Владимир Кличко от последните дни:

 „Да биеш хора за пари, е най-добрата работа! Предлагаха ми 100 милиона $, за да изляза на ринга срещу брат ми!”.

Това ако го беше казал (а и да не беше) Паулу Коелю, вече да циркулира на картинка из Фейсбук. А иначе, БРАТОУБИЙСТВОТО е все по-разпространено и извън спортните среди. Говори се, че 200 килограмов депутат е видян да яде кюфте наскоро!

Сексскандал разтресе Манчестър Юнайтед.

Таблоидът "Сън" разкри, че преди няколко дни в нощен клуб в Манчестър, няколко футболисти на „червените дяволи” отишли да пият по едно, а накрая решили да си направят "шега", като заснемат свои съотборник как прави секс с момиче в тоалетната на заведението.

За по-голям съспенс (както винаги) източникът не разкрива имената на футболистите, както и кое е момичето.
До момента и Николета Лозанова не е дала изявление по случая!

И за финал, да ви информирам, че големия джакпот оцеля и във вчерашния тираж на Българския спортен тотализатор.

Никой не уцели златната шестица във второ теглене на играта "6 от 49", където сумата е над 3 милиона лева.

Предстои концерт на група ТОТО през лятото.  Опитайте с рождените дати на музикантите! Нищо не се знае! ;)

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията