Ново шоу на Байерн – 6:0

Ариен Робен с още два гола за баварците

Sportinglife
Sportinglife 18:40 ч., 21 Фер 2015
0
46
Getty Images

Шоу програмите на Байерн в Бундеслигата не спират. След 8:0 над Хамбургер в миналия кръг сега баварците сразиха новака Падерборн с 6:0 като гост. Холандецът Ариен Робен вече има 16 гола. В този двубой нападателят се разписа два пъти. В последните осем кръга Робен пропусна да се разпише само веднъж.

Срещу Падерборн също два гола вкара Роберт Левандовски. По веднъж се разписаха Франк Рибери и юношата Мичел Вайзар. Червен картон от Падерборн получи Хартхерц.

Преди битката с Атлетико в Шампионската лига Байер (Леверкузен) изпусна в последната минута победата като гост на Аугсбург и завърши 2:2. Йосип Дърмич даде преднина на „аспирините“, но Каюби изравни. След това Щефан Райнарц отбеляза за Байер. Марвин Хитц изравни в добавеното време.

Серията на Вердер от четири поредни победи спря с реми – 1:1 срещу Шалке в Гелзенкирхен. Макс Майер вкара в 62-ата минута за „кралскосините“, а в продължението Себастиян Прьодл изравни.

Без Тодор Неделев Майнц победи Айнтрахт с 3:1 в първия двубой на новия треньор Мартин Шмид. Фрайбург и Хофенхайм направиха 1:1.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията