Билети по 90 долара за Аржентина-България

Родните национали се готвят за последното си гостуване в Световната лига

Анна Николова
Анна Николова 09:55 ч., 19 Юни 2015
0
44
Lap.bg

Между 50 и 90 долара струват билетите за последните два мача като гост на България в Световната волейболна лига. Този уикенд воденият от Пламен Константинов състав се изправя срещу Аржентина в зала „Делми” в Салта.

Класиране, група С

Класиране

1. Канада 5 3 18
2. България 4 2 10
3. Аржентина 3 3 9
4. Куба 2 6 5

В таблицата, място, отбор, победи, загуби, точки

Мачовете този уикенд

20 юни, събота

03,40 Куба – Канада
0,40 Аржентина – България

21 юни, неделя

03,40 Куба – Канада
00,40 Аржентина – България

Заб.: Часовете са в българско време

 

Българите се готвят в северозападния аржентински град от вторник. Тимът ни пристигна след тежко 30 часово пътуване от Канада, където записа една победа и една загуба. Така общият актив в Световната лига е второ място в групата с четири победи и две поражения и 10 точки.

Тимът на Аржентина, който за втора поредна година е воден от легендата Хулио Веласко, е на трето място в класирането само с точка по-малко – 9 точки след три победи и три поражения.

Билетите за срещата бяха пуснати в продажба в сряда. Най-евтините места са с цена 50 долара, най-скъпите – струват 90 долара. Входните талони ще се продават както на касите на съоръжението, така и от местните волейболни клубове.

Аржентина ще домакинства в зала „Делми” за трети пореден път в Световната лига. Преди това в същото съоръжение „гаучосите” са приемали тимовете на Германия и Франция.

Селекционерът на домакините Хулио Веласко вече определи групата от 14 играчи, на която ще разчита за двубоите с България. В нея за първи път този сезон са включени разпределителите Лусиано Де Кеко и Николас Уриарте. Извън състава са Факундо Конте и Родриго Куирога, който има контузия.

Пламен Константинов ще може да разчита на всички волейболисти, които заминаха в началото на юни от България.

Двата състава се изправиха един срещу друг през 2012 и 2013 г. като последният двубой се игра през 2013 г. в Мар дел Плата и завърши с успех за България с 3:1.

„Чувстваме се страхотно тук и се радваме, че ще играем в Салта. Условията, които ни се предоставят в този град са невероятни. Изправяме се срещу един силен съперник, какъвто безспорно е България, но сме достатъчно добре подготвени и амбицирани за поне една победа”, обясни пред аржентинските медии селекционерът Хулио Веласко.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията