Срамен спорт – епизод 30

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 12:15 ч., 15 Юни 2015
0
1489

Нека да сме честни! Две са „спортните” понятия в родния ни спортен небосклон, които мачкат всички останали по рейтинг. Те са: „нежната половинка на Григор Димитров” и „гаджето на Гришо”. Всичко останало бледнее. Каква креативност само, а? Какви любовни НЕклишета!

Айде, да ги почваме!

Нежната половинка на Григор Димитров Мария Шарапова се похвали с приятните си преживявания в социалните мрежи. Тенисистката публикува снимки в профила си, като сподели, че се е насладила на женски следобед. Шарапова призна, че се е поглезила със спа-процедури, а публикацията бе последвана от серия одобрителни коментари.

Няма Меси, няма Блатер, няма ЦСКА,

Наша Маша се е глезила на спа!

Само едно нещо не мога да разбера, защо Маша е нежната половинка на Гришо, като той е в пъти по-нежен от нея!?!?

Малко преди Турция да ни претрепе в приятелска среща по футбол, мега-хипер-гига звездата на родното топкоритане Валери Божинов е вечерял с фолкпевицата Преслава. Те били заедно в изискан столичен ресторант, а на вечерята присъствал човек с прякор Шарения. Въпросната Преслава пък цели 2 часа си е правила прическата преди тази епохална среща.

Новината разтърси срамноспортната ни преса, а залозите КОЙ е Шарения заляха Интернет. Описват го като митично столично същество, хибриден мелез между Азис, Евгени Минчев и Благо Джизъса.

Иначе на контролата с Турция, нашите играха малко по-статично от Пилоните до НДК, но после всичко се оказа тактика, за да бъде съборен световния футболен колос Малта.

А ако ви трябват джобни за трамвай, обърнете се към майката на Кристиано Роналдо. Тя ходи с по 55 000 евро в чантата и то забравени. За сладолед, слънчогледови семки и бакпулвер, дето се вика.

Долорес Авейро била задържана от полицията на летище "Барахас" в Мадрид, преди да се качи на самолета за Лисабон. Причината били 55 000 евро, които властите намерили в чантата й.

Долорес безгрижно заявила, че просто е забравила тези стотинки по джобовете на чантата. Представям си какво ще е, ако тръгне да декларира пари, пътувайки на почивка за цял месец някъде. Парите ще бъдат докарани с няколко ТИР-а и превозени с 2-3 боинга без пътници.

Николета Лозанова със сигурност вече проучва възможността да се ожени за майката на Роналдо!

 А сега станете прави и нека се поклоним на долитащия Ангел!

Вратарчето Никито Михайлов, дето заради него бихме Малта, понеже не игра, уж береше душа от осакатителна „контузия”, отиде спешно да се пирографира за пореден път.

"Моят нов ангел" - така публикува Ники и снимка на татуса в Instagram. Рисунката е на доста атрактивна гола жена с крила, а надписът отдолу гласи: vie maintenant; la vie est courte; le temps est chance (живей сега, животът е кратък, времето е късмет).

Сега за да продължи традицията, на Валери Божинов ще му се наложи да търси Жар Птица, за да я забремени и да продължи „Мисията на Баджанаците”.

На провеждащото се в момента световно първенство по футбол за жени се започна с кифленските простотии.

Нигерийската нападателка Асисат Ошоала събра очите на феновете, след като вкара гол и моментално се насочи към ъгловото флагче. Асисат започна да танцува около него все едно е пилон. Накрая дори допря гърдите си до пръта.

Очаквайте: самозадоволяване с топката или напречната греда след гол.

И червена точка 18+ по време на ТВ-излъчвания на женски футбол.

Всъщност ... очакваше се!

А сега една „спортна” флаш-новина от конкурентния обмен между столичните чалготеки, написана с патос от назобан чака-рака журналист:

Валери Божинов доказа за пореден път, че обича нощния живот, когато се прибира в България. Той се появи на парти в една от култовите дискотеки в Студентски град и веднага прикова погледите на гостите.

Класа, другари, класааааааааааа!

И като заговорихме за турбо-чалга, чухте ли какъв успех сполетя Чоко?

Фолкпевицата Емилия избра спортист от Враца за партньор в новия си клип. Хитовата изпълнителка на „Пайнер” се спря за главната мъжка роля във видеото на ватерполиста Атанас Маринов-Чоко.

Така се прави име в спорта, Чоко! Иначе как бихме чули за теб, за да ти отделим няколко реда?

И докато на палавия дедо Сеп Блатер му изземаха компютрите от централата в Цюрих, у нас настана „Бербатовдей”!

Големият Бербо, изцепи 3 страници А4 с текст „искрено и лично към Стан и Марто” и „Фейсбук” прегря. Добре, че този океан от мъжка любов продължи само един ден и че все още се бави подобно писмо и на Валери Божинов към Никито Михайлов!

През миналата седмица срам на спортна тематика бра и френският Бойко Борисов - Манюел Валс. И той човекът, без да иска се метнал на тамошния авиоотряд 28 и хвръкнал към Берлин по покана на президента на УЕФА Мишел Платини, за да гледа финала на Шампионската лига. Че даже повел и децата си.

В опит да потуши политическия скандал, избухнал заради пътуването, което по думите му е било предимно с официален характер, Валс каза: "Не бих го направил пак и за да разсея всякакви неясноти, ще поема разходите по пътуването на двете ми деца, които възлизат на 2500 евро".

Какъв неопитник! Вместо да пусне 2 кутии на стадиона в Разград ... и "феновете" да му съберат сумата! Женчо!

А пък на Жозе Моуриньо му взеха шофьорската книжка за шест месеца, след като отново бе хванат да кара като „Бързи и яростни”. Португалецът изобщо не се опитал да оспорва случая и се признал за виновен, без да се явява в съда. За финал менажерът на „Челси” ще трябва да прати и глоба от цели 910 паунда, които ще му се наложи да заработва за около ... половин секунда време.

ЕКСКЛУЗИВНО

"Ботев" подписва договор с ПЕРЛАТА от "Атлетико" М Момар Ндое. 24-годишното ляво крило има 68 мача и 7 гола за ВТОРИЯ тим на "дюшекчиите".

От толкова „перли” от ВТОРИ тимове сме се заперлили на това футболно ниво!

И накрая нека отново се върнем при Наша Маша.

„Снайката” ни леко стана за смях на феновете си в социалните мрежи, след като ги помоли за моден съвет. Тя пусна снимки, разбира се, на които за пореден път се е облякла кичово-спортно-елегантно, а зомбитата й не я пожалиха този път и я обвиниха, че има много лош вкус.

Маша е лице на куп модни марки, но признава, че по този въпрос се консултира с гаджето си Григор Димитров, който имал доста по-обширни интереси в тази област. (цитат на пресата ... за коса)

Аз казах ли ви кой е „нежната половинка”, а?

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията