Срамен спорт – епизод 32

Сатира на кирилица за спортните НЕуспехи през седмицата

Васил Громков
Васил Громков 10:10 ч., 29 Юни 2015
0
1389
Partizan.rs

Хелоу! Како сте, френдс? Дали сте реди, да читате фор Валери Божинов?

Он йе най-веча стар булгериен футбала и спикинг сйяйно на сербиан!

Ако има награда за „Цялостно футболно творчество”, тя трябва незабавно да се връчи на Валерката Божинов. Не стига, че обиколи земното кълбо три пъти, сменяйки дузини отбори на всеки 6 месеца, ами се оказа, че знае около 30-40 езика.

Така се трупат заслуги и се става легенда. Няма Блатер, няма Платини, един Божинов е достоен да ръководи световния футбол на всички възможни езици. Срамувайте се Стоичков и Бареков!

Така започна отминалата срамноспортна седмица с полиглота Божинов и завърши с Благо Джизъса. Но да караме поред ...

Хайде, Гришо! Ти си на ред. Качвай се в метрото. Е не с главата надолу де! К’во? Искаш да си маймуна? Ама така кажи! Дай само минута-две на „спортната” преса в България.

Какво се случи? Хлапето Гришко успя да изненада феновете си с „лудата снимка”, на която виси като идиот с главата надолу в обществения транспорт на Лондон.

Снимката бе посрещната позитивно от мнозинството, защото не се случва често феновете да видят някой от любимците си да се забавлява толкова искрено. Скоро след снимката, която разбуни духовете, Григор Димитров публикува коренно различен фотос, на който позира замислен, отново в лондонското метро. Снимката е придружена с коментар: „Потънал в мисли!“.

Боже, какъв авангарден ПиАр! Очаквайте:

„Гришо се беси на Айфеловата кула”, „Гришо язди Кулата в Пиза” и „Гришо уринира върху главата на Сфинкса”.

Футболен клуб "Парма" пък се превърна в "италианския ЦСКА" и фалира официално и зрелищно. Още един бивш отбор на Христо Стоичков замина при аматьорите. Не знам! Не знам! „БарЦилона”, внимавайте в картинката!

Диего Марадона е заявил, че ще се кандидатира за президент на ФИФА на изборите през декември. Така твърди уругвайският журналист Виктор Моралес, според който лично Дон Диего го помолил да ни светне за намеренията си.

Е, сега вече не ми се мисли от каква субстанция ще са линиите по терена и какво ще пръска оня спрей на съдиите. И каква точно трева ще расте по терените. Ех, идва нова ера в планетарния футбол и ФИФА-та. Световната купа, ще носи името на „Пабло Ескобар”, а витамините за футболистите ще са от екстра качество. Вива Ла, Дон Диего Ел Президенте!

А спомняте ли си за онова палаво момче Джак, дето преди две седмици го снимаха, как спи мъртвопиян насред едно шосе, затрупан с кутии с цигари?

19-годишният талант на "Астън Вила" Джак Грийлиш е на път да бие всички рекорди след като си устрои пореден запой, този път край басейн в Тенерифе. Младежът бе сниман с 6-литрова бутилка водка под ръка.

Този за 2 седмици направи повече зулуми от всички футболисти във врачанския регион взети заедно. Какъв дух само! Няма ли как да му дадем българско гражданство и да рита за националния?

И сега ВНИМАНИЕ! Следва ексклузивна новина за стол, микрофон и още нещо. Да разлистим (скролнем) пресата:

„Красива журналистка даде нагледен отговор на въпроса как се взима интервю върху стол по време на пряко включване с Любо Ганев от игрището по волейбол в Баку. Нейни колеги се смаяха когато тя се качи на столче, за да може камерата да ги хване на едно ниво.

Днес БОК пусна снимка, на която Ганев се смее лукаво докато журналистката, облечена с жълта рокля и с високи токчета, стои на малко сгъваемо столче, докато разговаря с него.”

Брилянтно хрумване! Стол интервюира Гардероб.

„Аматьорка! Можеше да се качи направо върху него!”, би просъскала Николета Лозанова тук.

Следва срамноспортна новина с развитие и много фантазия:

Вратарят Георги Петков (Славия) пусна снимка, на която е край басейна на комплекс "Ангел Кънчев" в Трявна заедно със своя съотборник Димитър Пиргов, а в ръката си държи чаша студена бира.

Жадната усмивка на Жоро, го издава, че упражнението ще се повтори още няколко пъти.

Ехааааааа! Какъв поглед в бъдещето, а? „Жадната усмивка” говори на спортната ни преса! Добре, че Жоро Вратарчето не е бил в ерекция, че спортната преса щеше да пусне текста на топхита на Джорджано „Говориш ми мръсноооооо”.

Вратарят Никито Михайлов се е събрал за пореден път с фолк певицата Алисия. Пак гръмнаха елитните сайтове на родината. Вярно, не са сигурни, дали с цялата Алисия се е събрало Никито, ама за краката й гарантират.

Да опитаме пак:

Вратарят Никито Михайлов се е събрал за пореден път с КРАКАТА на фолк певицата Алисия.

Само крака се виждали на снимка пусната в Интернет, но според пресата (с извинение):

***Това може да се приеме като сигурен знак, че тя отново е с Ники.***

Крак да си на днешно време, еййййй!

Или пръст в дупе! Съжалявам, ама вдига рейтинга!

Бранителят на Чили Гонзало Хара си позволи да бръкне с пръст в задника на уругваеца Единсон Кавани по време на двубоя между двата тима. Не стига това, ами на обезчестената жертва й праснаха и червен картон.

Друг път да не се дърпа! А за палавата Хара, после се писа 3 дни и 3 нощи по цялата Планета.

„Поредни аматьори!”, би просъскала отново Николета Лозанова.

В този момент, уж подалият оставка като президент на ФИФА Сеп Блатер изтрещя и обяви, че няма намерение да напуска поста си. 79-годишният швейцарец, който е начело на ФИФА от 1998 година, обясни, че не са го разбрали правилно и се закани да управлява световния футбол поне още стотина години.

Какво да кажа? ТЕ СА СРЕД НАС!

Лицето Джейн Фрайър от "Дейли мейл" е българин! Никой не може да ме убеди в противното! Вижте какво написа този левент за Снахата Наша Маша:

Поклащайки се на черни обувки с висок ток и тийнейджърска рокля, Мария Шарапова изглежда като гигант, облечен като кукла. Бедрата й са набити и жилести. Красивото й лице е безизразно. Очите й са зелени, заспали, невероятно секси, но и плашещи. В крайна сметка кой знае какво правят с Григор заедно - трудно ми е да си представя, че двамата правят нещо глуповато, камо ли да висят с главите надолу в метрото.

Видяхте ли? Набити и жилести бедра и висене с глава надолу в метро!

Наше момче е Джейн Фрайър! Сила сме!

Да влиза Благо Джизъса, че се отнесохме за пореден път!

Топ-заглавието (и подзаглавието) на отминалата седмица:

Благой Георгиев не спира да държи в напрежение с романтични подаръци любимата си Есмер. Последната изненада на футболиста към годеницата му е бебе.

И следва „бек ту риалити”:

Става въпрос за малко куче от породата хъски, което вече съжителства в дома на Благой и танцьорката. Брюнетката не може да се нарадва на новото попълнение в семейството си.

А после и свободна интерпретация върху темата с много фантазия:

Нищо чудно обаче кучето съвсем скоро да не е единственото малко създание в дома на влюбените. Говори се, че двамата вече упорито работят за общ наследник и се надяват това да стане скоро след сватбата, защото нямали търпение да бъдат родители.

Ох! Вълнуваме се всички за тези влюбени гургуличенца!

Дано само до сватбата онези 2 кренвирша в джуките на булката да не се отлепят, че „лошата жълта преса” пак ще захапе ходещия иконостас и 7888-мата му избраница ...

Просълзих се! Пускам си филма „Ромео и Жулиета”. Порно-версията, разбира се!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията