Регекампф дебютира с равенство

Литекс с четвърти мач без загуба след 1:1 срещу Локо (Пд)

Sportinglife
Sportinglife 22:25 ч., 08 Авг 2015
0
51
Getty Images

Новият треньор на Литекс Лауренцио Регекампф дебютира с равенство начело на ловешкия тим след като съставът направи 1:1 с Локомотив (Пловдив). Това е четвърти мач без загуба за „оранжевите” като от началото на сезона тимът има две победи и две равенства. Успехите са срещу Лудогорец и Монтана, равенствата срещу Локомотив (Пловдив) и Левски.

Попадението за Литекс падна в 57-та минута. Хенри Рохас Делгадо получи пас от Страхил Попов, напредна и със силен шут извън наказателното поле откри резултата. Преди това възможности да направят същото имаха и двата състава.

За точката обаче Локомотив (Пловдив) трябваше да чака до самия край на мача. Донесе я Зоран Балдовалиев, който отбеляза в последната минута на добавеното време. Попадението дойде след груба грешка на защитниците на Литекс.

„Загубихме две точки в последната минута, но това не е основното. Проблемът е че се прибрахме малко назад по-рано, трябва да направим така, че да играем здраво 90 минути и да вкараме повече голове от съперника ни. Ние обаче сме направили само 3 тренировки, следващата седмица ще имаме повече време и ще решим някои от проблемите. Играчите имат качества, но да играем във всеки мач за победа.

Аз дойдох в Литекс, за да печеля, ръководството също иска това, искам да стана шампион, имам амбиции. Няма да купуваме нови футболисти, във всеки мач, който ни предстои ще търсим успех, но само най-подготвените ще играят” , коментира след двубоя новият треньор на Литекс Лауренцио Регекампф.

„Мачът бе доста интересен. Имаше положения и пред двете врати. Може би повечето бяха пред вратата на Литекс. За съжаление не успяхме да вкараме първи гол. Все пак успяхме да стигнем до изравнително попадение в края на мача. Има обаче много напрежение около футболистите, а трябва да контролираме емоциите си. Липсата на точки обаче оказва влияние. Липсва ни и спокойствие. Момчетата трябва да имат самочувствие”, заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията